Inginkan Kulit Cantik Menawan?? Putih, Gebu, Licin & bersih ??
KINI ANDA SUDAH BERTEMU DENGAN APA YANG DIINGINKAN SELAMA INI !!
‘AMAXING AURA’ BOTANICAL SKIN SPECIALIST SUPPLEMENT
MAKANAN TAMBAHAN UNTUK KECANTIKKAN KULIT NO. 1….
** Juga Untuk Bentuk Badan Menarik, Pinggang Ramping & langsing,
Perut Rata & Kempis Tanpa Lemak Yang Terbonjol Keluar !! **
Amaxing Aura dirumuskan daripada KOREA, diperkaya
dengan anti-oksida dan kolagen ikan untuk melawan proses penuaan,
meningkatkan pemulihan sel badan anda supaya anda boleh berasa segar dan
kuat di samping dengan mendapatkan kecantikan kulit semula jadi.
11 Kelebihan Selepas ambil AMAXING AURA
1. Kelewatan penuaan
2. Mengekalkan kelembapan kulit
3. Memperbaiki keadaan kulit
4. Peremajaan sel
5. Antioksidan
6. Meningkatkan penghadaman
Cara bagaimana untuk menggunakan AMAXING AURA:
1. Ambil 1 setiap hari
2. Campurkan kandungan dengan segelas air
3. Goncang dan minum dengan segera
4. minum lebih banyak air untuk kesan yang lebih baik
AMAXING AURA formulated with ingredients as below:
Strawberry mula-mula berkembang di Eropah pada abad
ke-18 awal, buah-buahan hari ini ditanam di hampir semua negara-negara
sejuk di dunia. Menurut satu kajian yang dijalankan di Pusat UCLA untuk
Nutrisi Manusia, strawberi mungkin yang paling berkesan daripada lima
buah yang paling biasa digunakan untuk menghapuskan sel-sel kanser.
Strawberi mengandungi pelbagai khasiat, dengan vitamin C menuju
kumpulan. Mereka juga mengandungi tahap besar fitonutrien dan
antioksidan yang melawan radikal bebas. Selain vitamin C, strawberi juga
menyediakan sumber yang sangat baik vitamin K dan mangan, dan juga asid
folik, kalium, riboflavin, vitamin B5, vitamin B6, tembaga, magnesium,
dan omega-3 asid lemak.
Kolagen ikan mempunyai pelbagai fungsi, yang paling
wakil yang meningkatkan kualiti kulit dan mencegah kenaikan tekanan
darah. Khususnya, ia telah dijumpai untuk meningkatkan kekeringan kulit
dan kekasaran, dan oleh itu telah digunakan secara meluas dalam
kesihatan dan kecantikan aplikasi Amaxing Aura Collagen diekstrak
daripada kulit ikan cod hidup di bawah laut di Alaska dengan 1000da
berat molekul, yang mudah untuk menyerap. Tiada bimbang untuk banyak
keraguan yang keluar mengenai keselamatan seperti daging lembu atau
daging babi kolagen. Dalam keadaan sedemikian, kolagen ikan telah
diiktiraf sebagai kolagen keselamatan dan jauh dari penyakit jangkitan
itu. Selain itu ia juga tidak berbau berbanding dengan kolagen haiwan
yang lain seperti daging babi.
Oligosakarida juga dinamakan faktor pertumbuhan
Bifidus kerana rangsangan pertumbuhan yang kuat daripada bakteria
bermanfaat usus utama — bifidobakteria. Ia adalah bahan makanan yang
tidak hadam yang benefisial menjejaskan tuan rumah oleh terpilih
merangsang pertumbuhan bifidobakteria dalam usus besar untuk
meningkatkan kesihatan tuan rumah. Antara fungsi-fungsi lain, bakteria
bifidus meningkatkan penghadaman dan penyerapan nutrisi, mencegah
sembelit, mengawal gangguan fungsi usus, menguatkan fungsi hati,
meningkatkan pada hiperglisemia dan meningkatkan imuniti, yang
kemudiannya akan menghasilkan anti-jangkitan, anti-tumor dan
anti-penuaan.
Fruktosa dihasilkan dengan membenarkan fruktosa
Kristal daripada fruktosa yang diperkaya sirap jagung. Istilah “fruktosa
hablur” disenaraikan dalam penyata ramuan makanan dan minuman yang
menggunakan pemanis jagung ini. Ia adalah manis gula wujud secara semula
jadi dalam buah-buahan, buah beri dan madu. Ia mempunyai empat kalori
per gram, sama seperti sukrosa (gula meja). Pemanis semula jadi fruktosa
membantu dalam mengawal tahap gula dalam darah yang dikawal selia.
Walau bagaimanapun, dalam makanan atau minuman dihidangkan panas,
fruktosa kemanisan akan sama dengan gula. Fruktosa adalah tidak luntur.
Ini adalah pencampuran air larut asid amino yang
diperolehi selepas hidrolisis Sutera fibroin. Lebih daripada 85%
daripada yang kandungan adalah alanine, serine dan glycine, adalah
nutrien fungsi penting yang mempunyai nilai pemakanan yang lebih tinggi.
Glycine dan serine boleh mensintesis glutathione yang mempunyai
tindakan pencegahan tertentu mengenai penyakit jantung dan kanser.
Walaupun alanina membantu dalam menggalakkan metabolisma alkohol di
dalam badan manusia dan melindungi hati. Sutera asid amino adalah sangat
mudah untuk menyerap lapisan Derma kulit dan dapat diserap, memupuk
kulit juga. Oleh kerana tindakannya dalam metabolisme enzim, asid amino
sutera boleh menyimpan dan menyesuaikan kelembapan, mengelakkan kulit
daripada sinaran ultraungu, dan memudahkan anti-penuaan untuk kulit.
Acai berry adalah buah daripada pokok sawit Acai
tumbuh di Hutan Hujan Amazon. Ia menyerupai marmar berwarna ungu atau
anggur. Ia telah digunakan oleh Amerika asli sebagai ruji selama
beratus-ratus tahun. Beri Acai mengandungi gabungan menakjubkan nutrien
kesihatan mempromosikan, antaranya antioksidan, serat dan lemak
monotaktepu. Faedah-faedah yang termasuk mengurangkan proses penuaan dan
membantu pemulihan sel. Selain itu, jumlah yang tinggi asid lemak omega
dan terbukti untuk mengurangkan LDL (kolesterol tidak baik) dan
mengekalkan HDL (kolesterol baik) peringkat. Tambahan pula, Acai berry
adalah sumber serat yang baik, yang boleh membantu dalam mengurangkan
kolesterol darah dan menurunkan risiko kanser usus besar.
|
Cranberry adalah buah-buahan yang berasal dari
Amerika Utara. Mereka diiktiraf sebagai “Superfruit” kerana populariti
produk pengguna, kandungan nutrien dan kualiti antioksida mereka sejak
abad ke-21 awal. Cranberry mempunyai tahap sederhana vitamin C, serat
dan mineral pemakanan yang penting, mangan, serta profil yang seimbang
mikronutrien penting lain. Cranberry telah lama dihargai kerana
keupayaan mereka untuk membantu mencegah dan merawat jangkitan saluran
kencing. Selain itu, kajian terkini menunjukkan bahawa cranberry juga
boleh menggalakkan pencernaan dan kesihatan mulut, mencegah pembentukan
batu karang, LDL dan meningkatkan HDL (baik) kolesterol, membantu dalam
pemulihan daripada strok, dan juga membantu mencegah kanser.
UNTUK ODER WHATSAPP 0129284284
AURAWAVE SYAZWANIE
|
Tiada ulasan:
Catat Ulasan